Soustředění v Hrádku nad Nisou

Soustředění agility, dogdancingu a frisbee

Jako každý rok jsme se zůčastnily psího soustředění v Hrádku nad Nisou ještě s mojí kamarádkou Nelčou a Buffy. Pokaždé si to moc užíváme a prodlužujeme si život smíchem a radostí.

Tento rok k nám na cvičák zavítala Lucka Plevová a Shaun Hirai kteří se pohybují na světové úrovni ve frisbee. Samozdřejmě jsme jim museli udělat radost a připravili jsme pro ně bojovku v Japonštině.

Každý den jsme cvičily a házely a skákaly no prostě super. Ale to hlavní bylo, že jsme byly mezi super partou lidí.

Žily si společně v lásce a štěstí, hrály si, smály se a tak to má být...

Tak se zpívalo v písničce na kterou jsme měli vymyslet sestavu ve hře týmů a však to jsme už vymenachaly protože všichni byli velmi unaveni.

Závodili jme také v několika soutěžích třeby jako v každoročním Lucky Dipu, který byl tenhle rok opravdu nezapomenutelný..........

A my (Já a Crazy) jsme se umístily na 1. místě. Byla jsem hrozně šťastná až jsem z toho brečela, vždyť tohle byl můj sen.

No a když Lucky Dip skončil nechtělo se nám převlékat a tak jsme se v celé kostýmové parádě vydaly na náměstí na zmrzlinu. Za chvíli bylo všem velké horko a tak nám nedělalo problém se i v kostýmech jít vykoupat do městské kašno-fontánky.

A taky ještě závody v agility: Crazy 1. místo (supéééér)

Čeplička 3.místo (uááááá začínají nám konkurovat)

Nelča a Buffy 3.místo

Frisbee aneb kde je pes??? To jsou také nezapomenutelné zážitky. Já (házeč) závodila s Terkou Irglovou (pes). Terka byla kříženec Australské Keplie a BOC. Nakonec jsme si vyházely 3. místo (/5)

A však nejlepší byla naše vymyšlená bojovka pro trenérku Péťu Malou. Nejdříve si k sobě vybrala jednoho dobrovolníka, jímž se stal Luboš Chmelař a poté měla po cvičáku (ZKO Hrádek nad Nisou) nacházet zimní rukavice, zimní boty, čálu, kulicha. To vše si měli obléknout (ten den bylo asi 35 stupňu celsia) vzít pejsky a staré sáňky a jet nakoupit do Penny věci na přípravu svařáku.

Mezitím lidé co zůstali na cvičáku přípravili vánoční stromek, cukroví, bramborový salát, vánočky a pustili vánoční koledy.

No prostě to nejlepší za celé prázdniny a já odtamtud z toho naprostu úžasného místa kde spím v avii a máma ve stanu, vždy odjíždím se slzamy v očích....... 

fotky sobota

fotky neděle

fotky pondělí

fotky úterý

fotk středa- 1.část

fotky středa- 2.část

fotky čtvrtek

fotky pátek- 1.část

fotky pátek- 2.část

fotky sobota


Novinky

V této rubrice nejsou žádné články.